Açık Rıza Metni

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca
Müşterilere Yönelik Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni 

 

 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) gereğince, kişisel verilerimin EXECUTİVE DEDİCATED PARTNERS İSTİHDAM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. tarafından, hangi amaçla işleneceği, işlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi ve KVKK’nın 11. maddesinde sayılan diğer haklarım hususlarında bilgilendirildim.

 

Bu kapsamda, tarafıma gerekli aydınlatmanın yapıldığını, işbu metni, Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Müşteri Aydınlatma Metni’ni okuduğumu ve anladığımı kabul ederek aşağıda olumlu irade beyanı gösterdiğim hususlara açık bir şekilde rıza gösteriyorum.

 

  Onaylıyorum Onaylamıyorum
EXECUTİVE DEDİCATED PARTNERS İSTİHDAM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.’nin insan kaynakları hizmetleri kapsamında, özgeçmişime ilişkin bilgi ve belgelerin ve iş arayışım kapsamında EXECUTİVE DEDİCATED PARTNERS İSTİHDAM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.’nin talep etmiş olduğu tüm bilgi ve belgeleri özel nitelikli olan tüm kişisel verilerimin EXECUTİVE DEDİCATED PARTNERS İSTİHDAM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.  tarafından işlenmesini onaylıyorum / onaylamıyorum.
EXECUTİVE DEDİCATED PARTNERS İSTİHDAM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. tarafından sağlanan İnsan Kaynakları Hizmeti sürecinde iş arayışıma ilişkin olarak EXECUTİVE DEDİCATED PARTNERS İSTİHDAM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.’ye teslim etmiş olduğun tüm bilgi ve belgelerin İnsan Kaynakları Hizmeti çerçevesinde başkaca  firmalara ve 3. Şahıslara ve şirketin çalıştığı ve danışmanlık verdiği diğer şirketlere aktarılmasını onaylıyorum / onaylamıyorum.

 

 

Ad/ Soyadı:

İmza:

Tarih: